Teleskoptruck C1/2

Teleskoptruck kl. C1 – C2

Kurs for alle som skal føre teleskoptruck. Opplæringen gjelder for trucker med teleskopbom opp til 10 T løftekapasitet. C1 har fast overvogn. C2 er rundtomsvingende.

Varighet: 4 timer à 45 min teoriundervisning og 4 timer à 45 min praksis.

Praktisk kjøring og betjening av teleskoptruck modul 4.2 er på 8 timer med fadder for hver klasse.

Forkunnskap: 

Deltager må inneha kompetansebevis for Truck, Masseforflyttingsmaskin eller Lastebilkran og ha praktisert dette i 1 år for å kunne gå videre til C1 og C2.

Målsetting med kurset:

Gi førere av teleskoptruck en teoretisk grunnopplæring slik at de blir satt i stand til å utføre varierte arbeidsoppgaver på en sikker måte med teleskoptruck. Videre skal opplæringen gi truckføreren praktisk forståelse for truckens muligheter og begrensninger. Modul 4.2 (mengdetreningen) kan gjennomføres med fadderordning i en bedrift med godkjent fadder (8 timer) eller i vår sertifiserte opplæringsvirksomhet.

Etter at mengdetreningen er gjennomført og dokumentert i egen timelogg, skal det avholdes en avsluttende praktisk prøve (oppkjøring) med sensor fra sertifisert opplæringsvirksomhet. Når denne er bestått blir det utstedt kompetansebevis «sertifikat».

Den som innehar kompetansebevis for teleskoptruck C1 og vil utvide til C2 må avlegge en praktisk prøve på rundtomsvingende teleskoptruck samt dokumentere 8 timer à 45 minutt praktisk kjøring gjennom fadderordning eller kjøre timene i vår sertifiserte opplæringsvirksomhet.

Pris på kurset: Kr 3.500,- 

Prisen inkluderer alle gebyrer, utstedelse av dokumentasjon/kompetansebevis, læremateriell, kaffe/frukt og lunsj.

Kursansvarlig

Pris

3500,-

Inkludert

Kursdokumentasjon, pausemat og kursbevis.

For hvem

Førere av teleskoptruck C1/2

Dato og tid

Fredag 15. mars
kl. 8-15

Sted

Dalegata 137, 6518 Kristiansund

Påmeldingsfrist

Fortløpende. Bindende påmelding. Vi tar forbehold om tilstrekkelig antall deltakere.

Påmeldingsskjema

Fyll ut skjemaet og velg "send" for å melde deg på ønsket aktivitet. Vi har fortløpende opptak, og vil sende deg en skriftlig bekreftelse på påmeldingen i god tid før oppstart. Bindende påmelding.

Alle felt med * må fylles ut.

Innlogging for partnere: