LEAN - sertifisering GRØNT BELTE (2 dager)

Vi fortsetter sertifiseringen i LEAN og inviterer til GRØNT BELTE i LEAN.

Det bygger på at du har gult belte i lean fra før.

Dette dyptgående kurset over 2 dager gir deltakeren forutsetninger for å kunne bidra som en aktiv ressurs i forbedringsarbeidet ved egen virksomhet. Etter kurset har du oppnådd en dypere forståelse av LEAN og samspill mellom filosofi og verktøy slik at du selv kan lede LEAN prosesser på eget arbeidssted.

Utover det som inngår i gult belte LEAN får du her en fordypning i flere verktøy samt fokus på LEAN ledelse og LEAN målstyring (Hoshin Kanri).

Gjennomfører du kurset og består en skriftlig test, blir du Sertifisert Green Belt innen LEAN. Kurset gir også mulighet for senere påbygging til BLACK BELT!

Målgruppe:

For alle som ønsker å kunne bruke Lean til reell forbedring i egen virksomhet.

Svært relevant for linjeledere mtp å akselerere forbedringene innenfor eget ansvarsområde. Kurset egner seg for funksjoner både innen privat og offentlig virksomhet.

Kursansvarlig

Pris

kr 8.900,- (+ sertifisering kr 1.000,-)

Inkludert

Kursdokumentasjon, (sertifisering) og lunch, pausemat.

For hvem

Bygger på at du har kurs i gult belte i lean fra før (Se kurskalender). Grønt belte i LEAN er svært relevant for linjeledere mtp å akselerere forbedringene innenfor eget ansvarsområde. Kurset egner seg for funksjoner både innen privat og offentlig virksomhet.

Dato og tid

22.-23. mars
kl. 08:30 - 16:00

Sted

Molde

Påmeldingsfrist

Fortløpende. Bindende påmelding. Vi tar forbehold om tilstrekkelig antall deltakere.

Påmeldingsskjema

Fyll ut skjemaet og velg "send" for å melde deg på ønsket aktivitet. Vi har fortløpende opptak, og vil sende deg en skriftlig bekreftelse på påmeldingen i god tid før oppstart. Bindende påmelding.

Alle felt med * må fylles ut.

Innlogging for partnere: