Våre referanser

 

Svein Taknæs, Rådgiver portal, IKT ORKidè:

Lean prinsipper dagskurs og Lean kurs, gult og grønt belte med sertifisering. Lean er en av flere strategiske satsningsområder fra DIFI for å effektivisere stat og kommune. IKT ORKidè har en sentral rolle for å bistå kommunene på Nordmøre i digitaliseringsprosjekt og Lean kompetanse er derfor viktig.

Vi har nå flere ansatte som har tatt kurs i og eksamen gult og grønt belte i Lean og kan nå lede Lean prosesser i egen virksomhet.

Climb har levert svært gode kurs i lean og de arbeidsmetodikkene du lærer kan brukes direkte i prosesser, og andre sammenhenger som møter. De koordinerte og gjennomførte leveransen på en svært profesjonell måte, og bisto også i prosessen med å søke støtte om midler. Jeg kan anbefale Climb som kursleverandør på det varmeste.


 

Gjertrud bjørnvold, Daglig leder, ISO piloten:

Innføring i LEAN prinsipper, dagskurs:

Gjennom å delta på dette dagskurset fikk vi ett nytt syn på egne prosesser – noe som har resultert i effektivisering og forbedring.

 


Kristine Ludvigsen, HR-rådgiver hos SpareBank 1 Nordvest:

"Vi gjennomførte kursene Excel for nybegynnere og Excel for viderekommende. Pedagogisk og bra opplagt kurs. Det var lett å henge med og ha tid til å utføre oppgaven underveis. Kan trygt anbefale kurset til andre"Marcus Brevik, daglig leder hos Arvid Gjerde AS:

Kurs i praktisk arbeidsledelse:

Vi gjennomførte kurset praktisk arbeidsledelse for alle våre ansatte. Det oppleves som relevant for både de som skal lede og de som blir ledet. Stoffet ble presentert på en god og forståelig måte. Vi anbefaler kurset for andre bedrifter som har operative ledere."Svein Taknæs, Rådgiver portal, IKT ORKidè:

Vi gjennomførte Kurs i Klart Språk. Dette er et svært lærerikt kurs om hvordan du kan skrive tekst som mottaker forstår. Kursholder Camilla fra HvaBehager er dyktig, engasjerende og ikke minst faglig sterk.13 kommuner og 150 personer gjennomførte dette kurset og tilbakemeldingene i ettertid har vært positive."

Sitat fra noen av våre deltakere

«Dette var nyttig». «Dette kurset burde flere vært på». «Nå skal jeg skrive om en del tekst».

Praktisk

  • Jobber du med tekst, nettsider eller annen kommunikasjon, så anbefaler jeg dette kurset.
  • Du får en god forståelse for hvorfor klart språk er viktig og du lærer praktiske grep for å gjøre tekst forståelig.
  • Etter kurset fikk vi huskelister og veiledere som kan brukes i hverdagen og er til god hjelp i det daglige.

Climb som leverandør til IKT ORKidè

  • Vår kursleverandør var Climb og de koordinerte og gjennomførte leveransen på en svært profesjonell måte.
  • Tanja fra Climb bistod også med hjelp til å søke om støtte til midler for å dekke deler av kostandene.
  • Climb leverte over forventning og jeg kan anbefale de på det varmeste.

 

Gunn Venche Gautvik, Supply Chain Manager, GC RIEBER OIL AS:

Vi benyttet Climb til å holde ett 4 timers Grunnkurs i Excel. Deretter ett Videregående Excel kurs for oss på GC Rieber. Kursene var innholdsrike og skreddersydde etter ønsker og innspill sendt til kurholder på forhånd. Det ble intensive, engasjerende og svært lærerike timer som trygt kan anbefales videre.